Merken

  • SOTHYS
  • JULIETTE ARMAND
  • i.am.klean MAKE-UP

Sothys, het kostbaarste juweel dat men kan bieden aan een schoonheidsinstituut. Sothys was de naam die de oude Egyptenaren aan de helderste ster in het heelal gaven. Voor hen was deze ster het symbool voor eeuwige schoonheid. Sothys Paris is sinds 1946 de bevoorrechte partner van schoonheidsinstituten.

Het topmerk SOTHYS staat al 70 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatie hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als voor de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft SOTHYS een adequate oplossing. SOTHYS biedt U een verzorgd, comfortabel en stralend uiterlijk.

Wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Alle SOTHYS producten zijn op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten, dierproefvrij, hypoallergeen en voldoen aan hoge farmaceutische normen.

Juliette Armand is een Grieks cosmedisch product en werkt op huidverbetering. Juliette Armand vertegenwoordigt al meer dan 25 jaar de absolute top in high-end cosmetica verzorgingsproducten. Ze biedt wereldwijd de meest innovatie anti-age beautyproducten.

Vandaag bewijst Juliette Armand met haar high-end gamma huidverbeteringsproducten dat er werkelijk een alternatief bestaat voor dure plastische chirurgie.

Hou je van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus? Dan past i.am.klean perfect bij jouw lifestyle.

i.am.klean is een gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe. Zuiver, puur, natuurlijke en gezonde make-up dat straalt i.am.klean uit. Op die manier wordt de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen haalbaar. De pure samenstelling van deze vegan make-up zorgt voor een mooie, frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid.

NATUURLIJK

De producten van i.am.klean bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en gekleurde poeders.

MOOI EN GEZOND

Door de pure samenstelling van onze producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid. Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laag loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen werkt omdat je poriën niet verstopt worden en je huid niet meer uitdroogt.

HYPOALLERGEEN EN DIERVRIENDELIJK

Omdat we zo zuiver mogelijk werken is de kans op allergische reacties heel wat kleiner en wordt minerale make-up aangeraden door  artsen. Anders dan heel wat make-upmerken, test i.am.klean nooit op dieren. PS: merk je een mentale boost nadat je i.am.klean gebruikt? Dat komt omdat we stiekem een snuifje zelfvertrouwen in onze potjes steken!