Gelaatsverzorging

JULIETTE ARMAND

HUIDVERZORGING

CLEANSE & GO (€55)

Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd dmv een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

START UP FACIAL (€80)

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging vestigen we onze aandacht op het optimaliseren van de huid, het persoonlijk huidprobleem wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid. Indicaties: hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, irritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarriëre, alipidische huid, …

HUIDVERBETERING

THERAPY BEHANDELINGEN

Bij een Therapy behandeling gaan we nog een stap verder op het gebied van huidverbetering. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

ANTIPOLLUTION THERAPY (€85)

PROTECTION

Beschermende behandeling tegen luchtverontreiniging en schadelijke milieufactoren.

GRAND RETINOID THERAPY (€85)

ANTI-AGE

Verjongende en verstevigende behandeling.

SENSI THERAPY (€85)

SENSITIVITY

Kalmerende behandeling die de gevoeligheid van de huid reguleert met een cocktail van gespecialiseerde ingrediënten voor de gëirriteerde en gevoelige huid.

AGE SPOT THERAPY (€85)

GLOW

Behandeling die de glans van de huid verbetert en pigmentvlekken verminderd. Het geeft een egale teint, verheldering en glow.

PROTEINOUS LIFTING THERAPY (€85)

ANTI-AGING

Behandeling voor het onmiddellijk ‘liften’ van de huid. Voor alle huidtypes.

PHYTO-REPAIR THERAPY (€95)

REPAIR

Behandeling die de huidonvolkomenheden, rimpels en schade herstelt. Voor normale, gemengde en vette huidtypes.

DIAMOND GLOW THERAPY (€105)

GLOW

Het biedt onmiddellijke glans, verfrist en verbetert het uiterlijk van de huid. Ideaal voor een doffe vermoeide huid.

SKIN BOOSTERS - ALTERNATIEF VOOR PLASTISCHE CHIRURGIE

THAVMA THERAPY (€110)

Is een alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties. Is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Het helpt de huid verder de hydrateren en te verstevigen.

CHRONOS THERAPY (€130)

Is een waardig alternatief op de invasieve fillers, die de vochtbalans van de huid herstelt, rimpels effectief afvlakt en de huid beschermt tegen huidveroudering.

OPSIS THERAPY (€66)

Deze behandeling richt zich uitsluitend op de oogcontour en behandelt verslapping, rimpeltjes, donkere kringen en wallen.