Gelaatsverzorging

Afhankelijk van het huidtype passen wij de behandeling aan op de noden van jouw huid.

SOTHYS (huidverzorging)

Herstellende behandeling voor de probleemhuid. Ontdoet de huid van onzuiverheden en maakt de huid weer gezond.

Intensieve, hydraterende verzorging om de huid in een waas van welzijn te dompelen en haar een gevoel van absolute hydratatie te verschaffen. Bevat hyaluronzuur en boleetextract. Tot 71% meer hydratatie na 1 behandeling.

Met water van de natuurlijke bron van SPA. iedere gevoelige huid voelt weer comfortabel aan en is gekalmeerd. Massage met porselein lepels.

Intensieve behandeling om de huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een snelle huidveroudering. Met extracten van vlierbessen.

JULIETTE ARMAND (huidverjonging / huidverbetering)

Een sterk liftende behandeling met collageen en elastine boost. Verstevigt de huidstructuur en de gezichtscontouren worden strakker.

Deze behandeling is de ideale combinatie tussen een hoogwaardige reiniging, peeling, verzorging en een ontspannende wellnessmoment, dankzij de unieke geur van chocolade.

De Opsis Therapy is een cos-medische doorbraak die effectief issues rond de oogcontouren aanpakt, zonder dat u toevlucht moet nemen tot chirurgische ingrepen. Vermindert rimpels, vervaagt donkere kringen, bestrijdt zwelling en vochttekort, geeft u terug een frisse oogopslag. Een jeugdige uitstraling in no-time.

Biedt een waardig alternatief op Botox injecties. Het hoog geconcentreerde EFFECTOX-peptidencomplex bestaat uit een cocktail van 5 innovatieve mirakelcomponenten die de spiercontracties in het gelaat gaan ontspannen zodat expressielijnen minder zichtbaar worden en huidveroudering uitgesteld wordt.

Waardig alternatief op invasieve fillers. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het filler effect en het instant voor- en na resultaat overtuigen U van deze schitterende duurzame behandeling.

Voor Chronos Therapy is een geavanceerde 4D technologie ontwikkeld. Deze technologie is gebaseerd op de 4 volgende stappen: Peeling System, Hydra System, Anti-aging en Anti Oxidate System.

De Chronos Therapy richt zich meer op diepe rimpels of gelaatsgroeven.

Een doeltreffend alternatief voor chemische peelings die een actieve rol spelen in de celvernieuwing. Deze peeling op basis van zoetwatersponsen (zuren + planten) geven een huidvernieuwing in 5 dagen ipv 28 (huidcyclus). Deze therapie versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, huidverkleuring, littekens, vlekjes en acnè.

Deze kuurbehandeling bestaat uit 3 behandelingen + de (verplichte) thuisverzorgingsproducten.

Gelaatsverzorgingen worden aangeraden:

  • vanaf 18 jaar: elke 8 weken
  • vanaf 35 jaar: elke 6 weken
  • vanaf 55 jaar: elke 4 weken
    •