Gelaatsverzorging

Afhankelijk van het huidtype passen wij de behandeling aan op de noden van jouw huid.

JULIETTE ARMAND (huidverjonging / huidverbetering)

Elements is een complete huidverzorgingslijn van hoogwaardige producten.

Een sterk liftende behandeling met collageen en elastine boost. Verstevigt de huidstructuur en de gezichtscontouren worden strakker.

Deze behandeling is de ideale combinatie tussen een hoogwaardige reiniging, peeling, verzorging en een ontspannende wellnessmoment, dankzij de unieke geur van chocolade.

Aanbevolen bij een droge huid. De vochtbalans  in de huid wordt onmiddellijk hersteld, met een glad en zacht gelaat als resultaat.

Liftende gelaatsbehandeling met het diamond gelaatsmasker. Bevat zuiver diamantpoeder en 32 anti-aging componenten en krachtige anti-oxidanten. Het zorgt voor een sterk liftend effect, vult rimpels op en werkt sterk egaliserend. Het instant glowing-effect doet je gegarandeerd stralen.

Hydraterende verzorging tegen onzuiverheden. Ideaal voor jonge huidjes met of zonder acné.

Uiterst geschikt als anti-aging gelaatsverzorging, die naast het gelaat ook de nadruk legt op oogcontouren en nek. Een zeer complete en liftende behandeling.

Behandeling die de glans van de huid verbetert en pigmentvlekken vermindert. Het geeft een egale teint, versterkt met pioenroosextract, retinoïde en vitamine C. Voor alle huidtypes.

 Cosmetisch behandeling die het immuunsysteem verstekt. Beschermt tegen indringen van schadelijke stoffen en schadelijke omgevingsfactoren. Deze behandeling biedt een stralende en levendige huid.

Bij doffe huid, rokershuid,,,,

Voor een zeer gevoelige huid. Deze behandeling is er op gericht om huidirritaties te bestrijden.

Skin Boosters is een gerichte huidverzorgingslijn, alternatief voor plastische chirurgie.

De Opsis Therapy is een cos-medische doorbraak die effectief issues rond de oogcontouren aanpakt, zonder dat u toevlucht moet nemen tot chirurgische ingrepen. Vermindert rimpels, vervaagt donkere kringen, bestrijdt zwelling en vochttekort, geeft u terug een frisse oogopslag. Een jeugdige uitstraling in no-time.

Biedt een waardig alternatief op Botox injecties. Het hoog geconcentreerde EFFECTOX-peptidencomplex bestaat uit een cocktail van 5 innovatieve mirakelcomponenten die de spiercontracties in het gelaat gaan ontspannen zodat expressielijnen minder zichtbaar worden en huidveroudering uitgesteld wordt.

Waardig alternatief op invasieve fillers. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het filler effect en het instant voor- en na resultaat overtuigen U van deze schitterende duurzame behandeling.

Voor Chronos Therapy is een geavanceerde 4D technologie ontwikkeld. Deze technologie is gebaseerd op de 4 volgende stappen: Peeling System, Hydra System, Anti-aging en Anti Oxidate System.

De Chronos Therapy richt zich meer op diepe rimpels of gelaatsgroeven.

Een doeltreffend alternatief voor chemische peelings die een actieve rol spelen in de celvernieuwing. Deze peeling op basis van zoetwatersponsen (zuren + planten) geven een huidvernieuwing in 5 dagen ipv 28 (huidcyclus). Deze therapie versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, huidverkleuring, littekens, vlekjes en acnè.

Deze kuurbehandeling bestaat uit 3 behandelingen + de (verplichte) thuisverzorgingsproducten.

Gelaatsverzorgingen worden aangeraden:

  • vanaf 18 jaar: elke 8 weken
  • vanaf 35 jaar: elke 6 weken
  • vanaf 55 jaar: elke 4 weken
    •