Definitieve laserontharing

De meest veilige permanente ontharing, uitgevoerd door verpleegkundigen

De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment (melanine) van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Normaal gezien kan iedereen genieten van deze permanente laserontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Witte en grijze haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijker te behandelen. Maar dankzij een testsessie zal de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.

Het deskundig oog van de verpleegkundigen zal ervoor zorgen dat de behandeling veilig en doeltreffend verloopt. Uw vertrouwen waard.

De meeste mensen ervaren de behandeling als minder pijnlijk dan een harsontharing.

Reeds vanaf het begin beleeft U het comfort van een zachte huid. Problemen van naar binnen gegroeide haartjes zijn verleden tijd, aangezien er geen haartjes meer groeien. Een stekelig gevoel en ontstekingen zijn onbestaande. En als U de berekening doet, zult U merken dat de laserontharing dezelfde prijs bedraagt als ongeveer 5 jaar harsontharing. Waar wacht U nog op?

  • Vermijd zon en zonnebank minstens 6 weken voor de 1e behandeling
  • Vermijd 2 weken "bruin zonder zon" op de zones die U wenst te behandelen
  • De haartjes niet uittrekken met pincet of hars tot 6 weken voor de behandeling. Die dagen op voorhand mag U de zone scheren, zodat er kleine stoppels te zien zijn. Dit hoeft niet in het gelaat.
  • Indien U medicatie inneemt, gelieve dit te melden voor het starten van de behandeling

Na 5 tot 8 behandelingen is het resultaat definitief. Soms komen na jaren nieuwe haartjes weer tevoorschijn. Dit kunnen haartjes zijn die ontstaan door hormonale veranderingen. Een jaarlijks schoonheidsbeurtje is in sommige gevallen aangeraden.

Pigmentatievlekken door oververhitting of verbranding van de huid zijn uitgesloten met de diodelaser dankzij de gepatenteerde gekoelde laserkop. Het exclusieve van de Light Sheer is dat hij ook donkere huidtypes kan behandelen zonder gevaar. Mensen met een huidtype III, IV of zelfs VI komen in aanmerking voor veilige, doeltreffende behandelingen. Donkere huidtypes vragen speciale instellingen wat traditionele lasers niet hebben. De Light Sheer geeft energie op een exacte golflengte die 100% benut wordt, de IPL flitslamp geeft een breed lichtspectrum waarvan een groot percentage nutteloos en schadelijk is. De Light Sheer verwijderd haartjes die een IPL niet aankan.